Lene Alexandra Øien har blitt 1,2 kilo lettere i frontpartiet, og oddsmanager Stian Røsvik Bjørstad i spillselskapet Bet24 tror at glamourmodellen nå vil bli veiet og funnet for lett i den tv-sendte dansekonkurransen.

– Lene har nok gjort seg selv en bjørnetjeneste med sine siste legebesøk. Hun mister ordrett to store fordeler, mener Røsvik Bjørstad.

Han er dermed uenig med «Skal vi danse»-dommer Vibeke Sørlie som mente operasjonen var tvingende nødvendig for hennes innsats i konkurransen. Sørlie mente at to så store fordeler ville ha ødelagt sjansene hennes.

Med 1,2 kilo silikon ville det ha blitt som å danse med to ballonger på brystet, uttalte Sørlie til Her og Nå.

Fjernet

Lene Alexandra forklarte forandringene slik:

– Det var viktigere for meg å ha det bra og føle meg vel enn å lanseres som et kjøttstykke over hele verden. Hvis det kun var puppene de var interessert i, kunne det være det samme, uttalte Øien til Dagbladet i etterkant av operasjonen.

Jenny

Sesongens første program går av stabelen førstkommende fredag. Nyheten denne ganger er at elleve dansepar stiller på parketten. De to parene som har færrest stemmer etter hovedsendingen må danse om igjen i programmet etter nyhetene. Bet24 holder Jenny Skavlan som favoritt til å danse seg inn i tv-seerens hjerter i høst.

– Et menneske som har vært den sterkeste bidragsyteren for at det norske folk danser til en pizzadans og attpåtil gjøre folkesport av å sende inn egne filmsnutter, må utvilsomt være en stor entertainer og en fantastisk danser, uttaler Røsvik Bjørstad.

Bet24 holder Hans Petter Buraas og Janne Formoe som de fremste utfordrerne til seieren. Tore Andre Flo har de ingen tro på.

– Samba danses gjerne med en liten knekk i beina og ikke knekte bein, uttaler Bjørstad om fotballegenden Flo.

Uenige

Spillkonkurrenten Betsafe.com er ikke enige med Bet24 når det gjelder vinneren. Der i gården er skuespiller Mikkel Gaup favoritt til å vinne denne sesongens «Skal vi danse». Oddssetter Bjarthe Westerheim forklarte hvorfor like etter at deltakerne ble offentliggjort:

– Mikkel er en kar med masse utstråling og god kordinasjon etter lang tid i skuespillyrket. Dessuten har han en stor fangruppe i samene som pleier å støtte opp om sine yndlinger, uttalte Westerheim.

Høyest odds hos Betsafe.com gir programlederen Sigurd Sollien og Tore Andre Flo som begge gir 20 i odds.

Vinnerodds fra Bet24

Jenny Skavlan 4,00

Hans Petter Buraas 7,00

Janne Formoe 7,00

Siri Kalvig 8,00

Gaute Ormåsen 10,00

Mikkel Gaup 10,00

Tor Endresen 12

Hanne Krogh 15,00

Hans Petter Buraas 7,00

Sigurd Sollien 15,00

Tore André Flo 17,00

Lene Alexandra Øien 17,00

Vinneroddsen fra Betsafe.com:

Mikkel Gaup 4,50

Jenny Skavlan 5,50

Siri Kalvik 6,00

Hans Petter Buraas 8,00

Janne Formoe 8,00

Lene Alexandra Øien 10,00

Hanne Krogh 12,00

Tor Endresen 12,00

Gaute Ormåsen 12,00

Sigurd Sollien 20,00

Tore Andre Flo 20,00