Paulinho ble skadd en halvtime før slutt i søndagens 3-0-seier på White Hart Lane. Adam fikk ikke gult kort for fellingen, men Tottenham leverte tirsdag en klage til Englands fotballforbund (FA) med krav om at Stoke-spilleren straffes.

Senere på dagen meldte en FA-talsmann at det ikke vil bli innledet disiplinærsak mot Adam. Dommeren så ikke hendelsen, noe som betyr at en spiller kan bli straffet på grunnlag av videobevis.

— Det kan skje bare dersom de tre tidligere dommerne som har gått gjennom videobildene alle var enige om at forseelsen burde ført til rødt kort. Ettersom det ikke var tilfelle, vil vi ikke gjøre mer, sa talsmannen.

Det er femte gang Adam skader en Tottenham-spiller. Tidligere har han gjort det i dueller med Gareth Bale (to ganger), Scott Parker og Jan Vertonghen. To ganger er han blitt utvist mot Tottenham.

Det er i kamp for både Blackpool, Liverpool og Stoke at Adam har påført Tottenham-spillere skader. Publikum buet intenst da han ble byttet inn i annen omgang søndag, og ikke lenge etter haltet Paulinho av banen. (©NTB)