Tittelen sto på spill da Stabæk gjestet LSK-hallen. Mens Lillestrøm sikret tittelen med uavgjort eller seier, måtte Stabæk vinne for å kopiere 2013-resultatet.

Scoringer av Anna Westerlund, Emilie Haavi og Isabell Herlovsen var nok til å sikre seieren for de gulkledde. Dermed kunne jentene sprette champagnen foran 1643 frammøtte tilskuere.

Innledningsvis i kampen hadde begge lagene brukbare muligheter til å ta ledelsen, men det var ikke før venstreback Westerlund dukket opp ved bakre stolpe på et langt frispark det ble nettsus.

Scoringen like før pause sørget for at vertene kunne gå i garderoben vel vitende om at Stabæk måtte score to mål i annen omgang.

Bæringene yppet seg litt etter avspark, men da Emilie Haavi tuppet inn 2-0 fra skrått hold var løpet i realiteten kjørt for Øyvind Eides jenter. (©NTB)