40 minutters spill ble det for Canadiens-keeper Mike Condon før han ble byttet ut. Da hadde han sluppet inn 5 av 19 skudd, og kampen var langt på vei avgjort etter to perioder.

Tre av målene kom i løpet av de første elleve minuttene av midtperioden. Derick Brassard sendte Rangers i føringen 2-1, før to raske Chris Kreider-mål økte ledelsen til tre mål.

Phillip Danault reduserte få minutter senere, men på tampen av perioden scoret Derek Stepan 5-2-målet i overtall. Han satte inn returen etter at Condon først hadde stoppet et skudd fra Zuccarello.

Mens Rangers har vunnet tre strake kamper og styrer mot NHL-sluttspillet, er situasjonen en ganske annen for Canadiens.

Montreal-laget har slitt tungt siden førstekeeper og lagets store stjerne, Carey Price, ble skadd i slutten av november, og siden er det blitt 36 tap på 53 kamper. Med 6.-plass i Atlantic Division er håpet om en sluttspillplass i vår så godt som ute. (©NTB)