Den omstridte tyskeren fikk denne uken omsider sparken som Fulham-manager, og nå begynner stadig flere historier om hans bisarre metoder å lekke ut. The Guardian forteller noen av dem, og en av dem omhandler hans tro på meieriprodukter i kampen mot skader.

Hangeland, som var lagkaptein og nøkkelmann i Fulham-forsvaret, hadde en skade i låret, og klubblege Stephen Lewis satte sammen et behandlingsprogram som skulle få nordmannen klar til kamp.

Magath hadde ingen tro på den erfarne legens ekspertise. I stedet sendte han materialforvalteren til nærmeste supermarked med beskjed om å kjøpe den største osten han fant. Hangeland fikk ordre om å legge seg på massasjebordet med osten på låret, og det skulle ifølge Magath gjøre susen.

Kanskje ikke så rart at skader ødela mye av sesongen for Hangeland. Han nådde aldri sitt vanlige nivå i sesongen som endte med nedrykk for Fulham.

London-klubben er nå sist i mesterskapsserien og på full fart ned til nivå tre. Hangeland, som nå er i Crystal Palace, har vært svært kritisk mot Magaths metoder. (©NTB)