Han flyttet matchvinneren Andreas Martinsen inn i rekken til Mats Zuccarello sammen med Anders Bastiansen. Brødrene Olimb fikk selskap av Mats Rosseli Olsen, og plutselig begynte Norge å score mål.

— Jeg synes alle spillets faser fungerte i store deler av kampen og rekkekombinasjonene var et knepp hvassere enn mot Danmark, sa Johansen.

— Vi gjennomførte kampen godt i tre perioder med fire rekker som fungerte. Vi så litt på mulighetene vi hadde. Jeg synes Rosseli klikket bra med Olimb-gutta, og Martinsen kom bedre til sin rett sammen med Zucca og Bastiansen, sa Roy Johansen til NTB.

— Jeg synes tredjerekka, og spesielt Martin Røymark, var solid gjennom hele kampen, både defensivt og offensivt. Fjerderekka klarte å ri av sine bytt uten baklengs, sa landslagssjefen.

— Vi fikk dessuten mye bedre rytme i kampen, og den ble ikke så oppstykket av utvisninger. Vi kunne ha tatt alle tre poengene, og det var tungt å svelge at slapp inn 3-3-målet ti sekunder før slutt, men to poeng er viktig, slo han fast. (©NTB)