Ifølge Femalefirst er Reese nå oppe i honorar på 133 millioner kroner — per film, mens Ryan ikke henter hjem særlig av en lønningspose i forhold, «bare» knappe 17 millioner kroner for hver film han spiller i.Men ifølge Californias lovgiving skal inntekter man har hatt i løpet av ekteskapet deles 50-50, dersom det ikke finnes noen ekteskapsavtale som regulerer det annerledes. Paret har vært gift siden juni 1999 og har to barn, sju år gamle Ava og tre år gamle Deacon.

Bare i 2005 tjente Reese Witherspoon i underkant av 200 millioner kroner for filmene «Just Like Heaven» og Johnny Cash-filmen «Walk The Line», som hun hanket inn en Oscar for.

Ryan Phillippe har på sin side bare spilt inn to suksessfilmer de siste seks årene: «Gosford Park» fra 2001, der han hadde en mindre rolle, og «Crash» fra 2004 som heller ikke var noen stor rolle for ham.

Nå blir han snart å se i Clint Eastwoods «Flags Of Our Fathers», som en av de seks hovedpersonene i filmen som handler om mennene som heiste det amerikanske flagget på Iwo Jima under den annen verdenskrig.

Det gjenstår å se om det ikke blir krig også i Witherspoon/Phillippe-hjemmet, og om de klarer å holde skilsmissen fredeligere enn mange Hollywood-par før dem har orket. En kilde sier til TMZ at på en skala fra 1 til 10, der 1 er fredelig og 10 er krig, så er Ryan og Reeses brudd foreløpig en 3'er. (©NTB)