I sitt sjette forsøk ble endelig Kate Winslet belønnet med Oscar natt til mandag. Hun sikret seg prisen som beste kvinnelige skuespiller for rollen i «The Reader». Winslet mottok også to priser under Golden Globe, en pris under Screen Actors Guild Awards og en BAFTA.

Naken

All oppmerksomheten har også sørget for at Playboy-gründeren Hugh Hefner har fattet interesse for den britiske skuespillerinnen.

– Det er ikke tvil om at vi ville vært interessert i Kate. Det er et stadig tøffere marked, og hun ville vært et svært velkomment tilskudd til våre sider, melder den 82 år gamle magasineieren ifølge Yahoo News.

Nekter

Winslet har stilt opp naken i mer enn ti filmer, blant annet i «Titanic» og «Hamlet». Hun stiller også naken i rollen som Hannah i «The Reader». I forrige uke uttalte hun til Time magazine at hun var bekymret for å bli kjent som hun som alltid kledde av seg. Hefners drøm om å se Winslet på omslaget til Playboy kan dermed vise seg å være vanskelig å få gjennomført.

– Jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre det igjen. a) Jeg kan ikke stadig fortsette å slippe unna med det. b) Jeg ønsker ikke å være den skuespilleren som alltid tar tøyet av, uttalte Winslet.