Fra: Kristiansand

Lovende fordi: Danser, deltok i den skandinaviske versjonen av ”So you think you can dance”. Går ut av danselinja ved Vågsbygd videregående nå i vår. Har kommet inn på Bårdar danseakademi til høsten. Holder dansekurs, blant annet i favorittgrenen lyrisk jazzballett.

Hvorfor danser? – Fordi jeg elsker det. Jeg har villet bli danser siden jeg var bitteliten. Jeg fikk ballerinaskjørt av mormor, og vi har en video av meg som liten der jeg viser en dans jeg har lagd. Jeg føler bare jeg må bli danser, jeg har ikke noe annet valg. Når jeg danser gjør jeg akkurat det jeg vil, og jeg er helt meg selv.

Ambisjon: — Å bli god. Jeg trenger veldig teknisk trening. Først skal jeg gå ett år på Bårdar, så skal jeg søke meg videre til utlandet. Jeg har lyst til å kunne gjøre noe for dansemiljøet i Norge. Det er veldig hardt å være profesjonell danser, og jeg vet jeg må ofre mye. Å være utøvende danser er selvfølgelig drømmen. Å stå på scenen er det gøyeste og beste i verden. Men koreografi er også veldig kjekt.