Da bladet Vanity Fair hadde sitt Oscar-nachspiel på restauranten Morton's i Hollywood, var nemlig både Oprah Winfrey og Keith Urban til stede — sistnevnte med kona Nicole Kidman på slep.Da gikk Oprah Winfrey i gang med å godsnakke, i håp om å få det første intervjuet med Keith Urban etter at han var ferdig med sitt rehabiliteringsopphold, melder New York Post.

Selv om Keith Urban har opptrådt offentlig etter at han kom ut, blant annet på NBCs «Today Show» i midten av februar, så har han ennå ikke gjort det store valget om hvem han skal snakke ut hos.

Det har Nicole Kidman allerede gjort - og valget falt på nettopp Oprah. Det var riktignok ikke talkshowdronningen selv, men Russell Crowe som intervjuet sin landskvinne på Oprahs Oscar-spesial: Der fortalte Kidman at hun og ektemannen har gjennomgått mye sammen.

— Vi har måttet grave virkelig dypt. Tre måneder inn i ekteskapet vårt, måtte vi grave dypt. Og det gjør vi fremdeles, sa Kidman før hun nektet å si mer - for det ville fremstå som et overfladisk svar. (©NTB)