Et musikalsk samarbeid mellom far og datter er ikke nødvendigvis noen god idé. I alle fall ikke her.Hanna Maria Grønneberg (22) var med på å kle og berike balladen "Bare du" på CC Cowboys sitt forrige album, "Innriss". Låten var en fargeklatt på et veldig bra album. Det var etter det at far Magnus og datter Hanna Maria begynte å sysle med tankene om et utvidet samarbeid og å gjøre et helt album sammen. Resultatet er søtt, litt klissete og til tider litt banalt. Sangtitler som ”Sommermyke honningpust”, "Stjerneskudd" og "Himmelseng" forteller også en del om hvor det musikalske landskapet ligger.

Noen vil komme til å like dette. Kanskje mange. For mange av låtene har et slags "Hver gang vi møtes"-preg som det norske folk har blitt så glad i. For så vidt ikke noe galt i det, men her blir det for mye honning, for mange engler og i drøyeste laget med idyll. Det er så man savner kontrastene og to-tre låter med friksjon. Noe med hugg i. Noen mothaker. Noe med mer liv i.

Magnus Grønneberg har skrevet åtte av de ti låtene. På sitt verste leverer han "Ingenmannsland" der rockeren fra Fredrikstad nærmer seg dansebandmusikk. Tittelkuttet er et av de beste. En fin poplåt som Hanna Maria synger alene. Magnus synger og gjør en bra versjon av Finn Kalvik og Inger Hagerups "Skumring", og det går greit å få en ny versjon av Leonard Cohens ”Spurv på en snor”, sunget av Hanna Maria.

Det er ikke noe galt i å levere behagelig, dempet og positiv musikk slik som her. Men dette blir rett og slett for kjedelig og for søtt.