— Vi går inn i landslagspausen med tre poeng fra denne kampen. Det er en god følelse, sa Chelsea-stopper Gary Cahill etter kampen, ifølge BBC.

Dermed stoppet Antonio Contes mannskap den vonde rekken i serien. Chelsea hadde tapt to og spilt én uavgjort på sine tre siste kamper før Hull-kampen. Chelsea har nå 13 poeng etter sju kamper. Conte og co. har dermed los på resten av topplagene, men Manchester City på tabelltopp er fortsatt fem poeng foran. City har dessuten en kamp til gode på Chelsea.

Chelsea, som vraket både Branislav Ivanovic og Cesc Fàbregas fra start, virket tunge og tamme i første omgang lørdag. Hull-duoen Robert Snodgrass og Ryan Mason var nærmest scoring før pause, mens Chelsea slet på siste tredel. Contes menn hadde mye ball, men fikk lite til foran vertenes mål.

Etter hvilen løsnet det derimot for bortelaget. Først curlet Willian nydelig inn 1-0 fra 16 meter kvarteret etter pause. Seks minutter etter var det duket for en nesten identisk scoring. Et Nemanja Matic-skudd ble blokkert, men Diego Costa plukket opp nedfallsfrukten på 14 meter. Fra skrått hold curlet han inn tomålsledelse til gjestene. Costa er foreløpig Premier Leagues toppscorer med seks fulltreffere.

Hull hadde to nordmenn fra start mot Chelsea, men verken Adama Diomandé eller Markus Henriksen klarte å markere seg nevneverdig. Henriksen viste fram småpent spill da Hull yppet seg litt før pause, men i 2. omgang gikk det tråere for den høyreiste trønderen. Den tidligere AZ- og Rosenborg-spilleren ble byttet ut etter 71 minutters spill. (©NTB)