Sammen med Benny Lennartsson og Stuart Baxter, er Brann-treneren Lyn-spillernes favoritter som ny hovedtrener for årets bronsevinnere. Det får Aften-posten bekreftet i dagens utgave. Avisen skriver også at den avskiltede hovedtreneren Hrvoje Braovic sa opp sin stilling mandag.

Kniksen-pris-vinneren Sture Fladmarks fremtid synes i Atle Brynestads klubb synes uviss. Nå har spillerne kommet med sine innspill, og til tross for årets Brann-fiasko, er Teitur en av kandidatene.

Da BT spurte Thordarson tidligere i måneden om han kan være aktuelt å trene Lyn neste sesong, svarte han:

— Det vil jeg ikke spekulere i.

Teitur Thordarson fløy hjem sammen med resten av Brann-delegasjonen etter 0-4-tapet for Rosenborg søndag. Men islendingen forlot aldri Flesland, han dro rett til Oslo, hvor han tilbrakte hele mandagen.

Teitur Thordarson benekter at han møtte Lyn-ledelsen i hovedstaden.

— Jeg besøkte familien og en gammel venn i Oslo, sa Teitur Thordarson.

— Bare tull at vi har snakket med Teitur. Forrige gang jeg snakket med ham, var da jeg gratulerte ham med seieren etter at Brann slo oss. Teitur har ikke vært aktuell for Lyn i hele år, sier daglig leder i Lyn, Ole-Ray Grødseth.

Han vil imidlertid ikke utelukke at Teitur Thordarson blir tilbudt jobben.

— Jeg vil ikke avvise noen norske trenere på det nåværende tidspunkt, sier han.

Teitur trente Lyn i 1991- og –92-sesongen, og har fremdeles en høy stjerne i klubben. Han sto øverst på ønske-listen da Stuart Baxter skulle erstattes etter forrige sesong. Da hadde Teitur takket ja til å forlenge kontrakten med Brann.

Det gikk imidlertid ikke mer enn et halvt år før Brann-treneren signaliserte at han ville vekk fra Stadion. Da Allsvenskan-klubben AIK kontaktet ham i sommer, forberedte Teitur både spillerne og ledelsen på at han kunne komme til å forlate Bergen.

— Vi diskuterte hva vi skulle gjøre dersom det kom et tilbud fra AIK i sommer. Da ble vi enige om at Teitur måtte kjøpes ut. Men det kom aldri noe konkret tilbud, sier Bjørn Dahl.

Han har ikke hørt noe fra Lyn i år. Dahl vil heller ikke spekulere i Thordarsons fremtid. - Vi har fredet ham frem til 6.-7. november, sier Dahl.