Molde HK – Gjerpen 29-29

Idrettens Hus (rbnett.no): Molde tok i mot Gjerpen til kvalikkamp om videre eliteseriespill. For å beholde plassen i Grundigligaen måtte hjemmelaget vinne med syv mål eller mer. Kampen endte uavgjort, og Molde er tilbake i 1. divisjon.

Målvakt Lina Mekvik Rypdal gjorde sitt for å holde laget med i kampen. Hun vartet opp med noen solide redninger. I første omgang var det perioder hvor gjestene fikk mange skudd, men Rypdal var solid. Selv var hun ikke særlig fornøyd.

— Jeg burde spilt bedre i 2. omgang spesielt. Jeg slapp egentlig inn for mye per omgang, sier en skuffet Rypdal.

Vurderer karrieren

28-åringen står uten kontrakt etter endt sesong, en sesong hvor hun følte hun spilte mindre enn hun burde. Det får keeperen til å vurdere karrieren videre.

— Vet ikke hva som skjer neste sesong. Om det blir benken en sesong til så har jeg bedre ting å drive med.

Hun har kanskje hobbyer og andre alternativ, men det er ikke det Rypdal håper å drive med neste sesong.

— Jeg vil jo fortsette i Molde. Blir det håndball neste sesong så blir det Molde. Jeg har familie og kjæreste her.

Vil opp igjen

Molde rykket direkte opp fra første divisjon til Grundigligaen for ett år siden. Da kom laget på en klar 2.plass med 17 seiere på 22 kamper. Da var Rypdal en viktig spiller med sine gode prestasjoner. De vil hun gjenskape om hun fortsetter

— Forhåpentligvis gjenskaper vi sesongen vi hadde for et år siden. Vi må sørge for at Anniken Obaidli kommer tilbake til eliteseriespill, smiler Rypdal.