Avisen skriver at Coop og Norges Skiforbund vært i konkrete samtaler den siste tiden og diskutert en mulig sponsing av breddedelen i skiforbundet. Dermed vil ikke elitesatsingen til langrennsherrene, der Spar allerede er sponsor, påvirkes.

— Vi har hatt samtaler med skiforbundet. De har vært positive. Så får vi se hva som kommer ut av det, sier Coop-sjef Geir Inge Stokke til VG og legger til:

— Vi har bare hatt løse samtaler, som vi har med flere mulige samarbeidspartnere med jevne mellomrom, sier Stokke.

Styret i skiforbundet har vedtatt at Petter Northug må bryte sitt samarbeid med Coop om han vil gå verdenscuprenn den kommende sesongen, nettopp fordi konkurrenten Spar er sponsor. Men gjennom denne eventuelle avtalen kan det bli funnet en løsning, noe Northug-leiren og skiforbundet har jobbet med i flere måneder.

Tidligere har Northug fått en spesialavtale med forbundet, som har gjort at skistjernen har kunnet profilere Coop utenom sesong.

Langrennssjef Åge Skinstad ønsker ikke å kommentere saken, foruten at han mener det er bedre og bruke tid for å finne en god løsning enn å forhaste seg.

— Jeg kommenterer hverken om det er en god løsning (å samarbeide med Coop, journ.anm), eller om det er hold i opplysningene, sier Skinstad til VG.

Heller ikke Northugs manager Are Sørum Langås ønsket å kommentere saken overfor avisen.