V75-1: Tre runder rundt Forus-banen innleder V75-omgangen. 15 Quincy Frontline er spesialist på slike løp og har tidligere hatt suksess på nettopp Forus i langløp. Får tipset. Som regel vinnes slike løp fra tillegg, men denne gangen har flere av strekhestene muligheten. 4 Urakas Gilbak er et lokalt håp som må krysses. Hesten er veldig sterk og gjort klar til dette løpet. Fra tet kan Buer vinne. 1 Trust Boom Bay og 3 Hopeful Tooma kan også vinne med smyg og åpning — åpningene kommer som regel i slike løp hvor hestene blir trøtte til slutt. Vi tar også med 7 Wilma Leggrowbach. Mikkelsen-hoppa er tøff.

Tips: 15 Quincy Frontline - 4 Urakas Gilbak - 1 Trust Boom Bay - Outs: 7 Wilma Leggrowbach

V75-2: 1 Viking Arrow blir megafavoritt. Det er forståelig etter oppvisningene og de fem strake seirene hesten har tatt i år. Vi velger å spille banker på Viking Arrow i mangel av andre kandidater, hesten har en flott mulighet til å lede dette løpet hele veien. Motstanden er heller ikke skremmende. Samtidig var det et varsel sist i Bergen da hesten langt fra var på topp etter en lang reise med krøll underveis. Ofte er det et forvarsel om tap i neste start. Nå skal hesten ut og reise igjen. Derfor kan det ligge store penger i luften for de som eventuelt garderer.

Tips: 1 Viking Arrow - 2 Xantippe - 10 Speedmeister - Outs: 6 Stormbringer GR

V75-3: 12 Tomeld ØK har fått et dårlig spor, men hesten er utvilsomt god nok til å runde denne gjengen. Blir ikke turen i sporene for drøy, knekker han dette feltet på en god dag. 2 Philip Lyn er den av hestene framme som trolig blir kjørt i tet etter hvert. 9 Ty Tinn hadde nok helst sett at distansen var litt kortere, men sporet er smyg og formen på plass. 10 Solør Svarten har vært en eventyrlig Folkehest. Dersom han kan få ryggen på Tomeld ØK siste 800 meter (spørs om Øksnevad venter så lenge med å angripe), kan det bli riktig.

Tips: 12 Tomeld ØK - 10 Solør Svarten - 9 Ty Tinn - Outs: 2 Philip Lyn

V75-4: 11 Tess Hovmand blir vår andre av tre bankere. Vant fra dødens sist over full distanse, men står i bakspor her. Samtidig er ikke motstanden langt verre enn i hverdagstravet, pluss at dette ser ut som et løp hvor de i front blir slitne på oppløpet - og Tess Hovmand spurter ned hele feltet dersom reisen underveis ikke blir for tung. Kusken er positiv. 1 Echo Of Love kan bli tethesten. Formen er fin, men full distanse er neppe til hoppas fordel. Vi er spente på startsiden her. 8 La Reina er lynkjapp ut og kan blåse til tet, men over full distanse vil det koste så mye at det skal bli tungt å holde inn. For de som har råd, superluringen 10 Lucky Princess er i strålende form.

Tips: 11 Tess Hovmand - 1 Echo Of Love - 10 Lucky Princess - Outs: 8 La Reina

V75-5: 10 Vestpol Dronninga står på 40 meter tillegg, det er aldri lett. Samtidig er feltet lite og motstanden enklere enn vanlig. Klar favoritt. 5 Finnskog Oda kommer til å selge seg dyrt fra tet. 3 Vesle Carmen får Wassberg senior tilbake i vogna. Slipper kanskje dødens denne gangen. Vi tar også med 8 Tuvansin.

Tips: 10 Vestpol Dronninga - 5 Finnskog Oda - 8 Tuvansin - Outs: 3 Vesle Carmen

V75-6: Det er ikke særlig kreativt, men vi bruker banker på 4 Punk også. Her ligger alt til rette for at 3 Fux Pride blåser til tet og slipper til Punk på første langside. Fux Pride verken kan eller bør ta i mot på samme måte som Einar Nedrebø gjorde mot Choco Sun én gang til. Da vinner Punk.

Tips: 4 Punk - 8 Winmecredit - 1 Cadabra Tooma - Outs: 10 Choco Sun

V75-7: Et artig og åpent løp over sprint avslutter. Selv med seks hester føler vi oss ikke helt sikre. 8 Finnskog Sjefen er kjapp ut. Spor åtte på Forus med autostart og sprint er ikke det verste, hestene ytterst får god fart inn mot svingen. 10 Nyland er variabel, men utvilsomt godt nok i dette feltet. 6 Brødsjø Odin er i form og liker distansen. 2 Tangen Odin har vi ikke den store følelsen for, men det meldes at hesten kan 23 på distansen lørdag. 4 Vertigo Ella og 11 Junifaks er de to siste vi krysser.

Tips: 8 Finnskog Sjefen - 10 Nyland - 2 Tangen Odin - Outs: 6 Brødsjø Odin