BANGKOK: Vålerengas midtbanespiller Harmeet Singh skal i følge VG Nett være ønsket av Molde og Ole Gunnar Solskjær. Den ferske landslagsspilleren leste selv om saken på nettet fra hotellrommet i Bangkok i går.

— Jeg har ikke hørt noe fra Molde eller noen som helst. Jeg leste om det på nettet i går, selv, jeg, det er alt jeg vet , sier Singh selv til 100 % Sport.

- Har du rukket å gjøre deg noen tanker rundt dette?

— Nei, det har jeg ikke, jeg har ikke tenkt noe på det, sier Singh, som under Thailand-turen med landslaget har fått sine tre første kamper for A-landslaget og Drillo.

— Jeg kom hit for å lære, og har lært masse. Det har vært morsomt og lærerikt, sier Singh, som mot Sør-Koreas OL-landslag i siste kamp lørdag kunne scoret både ett og to mål.

— Ja, jeg kunne det, jeg hadde noen gode sjanser, der, det var litt synd. Jeg burde scoret. Men uansett var det stor og fin opplevelse å få spille for Drillo, sier Singh, som i likhet med resten av det norske laget slet med en god motstander.

- Det var et bra lag vi møtte, de var kvikke og gode, og gode på småspill. Men for min egen del følte jeg det gikk bra da jeg kom inn, sier Vålerenga-spilleren.