Med fem minutters mellomrom ble to personer stukket med kniv på to ulike steder i hovedstaden like før midnatt natt til søndag. En 53 år gammel mann ble sendt til Ullevål universitetssykehus etter å ha blitt stukket i brystet i en leilighet i Schweigaards gate ved 23.50-tiden lørdag kveld.

— En 26 år gammel kvinne er pågrepet og siktet for knivstikkingen som skal ha blitt utløst av en krangel. Mannen virket oppegående og snakket med patruljen på stedet før han ble kjørt til sykehuset, sier operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til NTB.

Bare fem minutter tidligere måtte politiet rydde opp i et masseslagsmål på Vippetangen da siste båt fra Hovedøya la til kai. 20-30 personer skal ha vært involvert, og også her ble det trukket kniv.

— En mann ble skadd, men ikke verre enn at han først ikke ville ha hjelp i det hele tatt. Etter hvert gikk han selv inn i ambulansen og ble med til legevakten for en sjekk. Situasjonen var for øvrig uoversiktlig, og ingen kniv er funnet, dermed er heller ingen pågrepet, sier Grøttum. (©NTB)