Torsdag tok han ut et søksmål på 20 millioner dollar — 200 millioner kroner - mot kjendisnettstedet, som han hevder har begått overtramp mot hans rett til privatliv, så vel som å misbruke hans opphavsrett og varemerke.Troyer vil både ha en fet erstatningssum, samt et rettslig pålegg om å hindre videre spredning av videoen. «Mini-Me» har også gått til sak mot sexvideo-oppkjøperen Kevin Blatt, som skal ha skaffet seg opptaket som Troyer hevder ble stjålet.

Blatt skal ifølge TMZ allerede ha fått et tilbud fra SugarDVD på 100.000 dollar for filmen. SugarDVD er et nettsted som leier ut «voksenfilmer», og har også tidligere budt på kjendis-sexvideoer på avveie.

På sin hjemmeside hevder SugarDVD å være i besittelse av en 50 minutters film, lister opp hva som begås av Troyer og hans 22 år gamle daværende modellkjæreste, og at skuespilleren flere ganger i løpet av opptakene ser rett i kamera. For å gjøre den tilgjengelig for allmennheten, trenger imidlertid pornonettstedet Troyers samtykke. (©NTB)