Det er for tiden uvisst hvor vidt Adnan Ghalib og Britney Spears fortsatt er sammen, men da han uttalte seg til TV-programmet Entertainment Tonight nylig, sa han at han slett ikke trodde siste ord var sagt i historien om ham selv og sangstjernen. Likevel, dersom vi skal tro kjendisnettstedene showbizspy.com og TMZ, skal Ghalib være interessert i å selge seks videosnutter med det problemforfulgte popfenomenet. Han skal ha vist dem fram til den britiske tabloidavisen News of the World og tilbudt dem å kjøpe opptakene for 2 millioner dollar.

Opptakene viser ifølge News of the World en forvirret Britney som sitter på sengekanten og veksler mellom å le og å bryte ut i hysterisk gråt.

En kilde som har sett opptakene hevder til showbizspy.com: — Snuttene er som hentet fra en skrekkfilm. Det eneste vi får se, er en Britney som raver gråtende rundt. Dette er ikke underholdning. Adnan er bare opptatt av å få så mye ut av Britney som mulig før forholdet dør ut. Men disse videoene er bare for mye. Det er slemt. Det er svært ubehagelig å se Britney nå bunnen. (©NTB)