Molde hang bra med gjennom store deler av kampen og hadde flere kontringsmuligheter til å score vinnermålet, men bør si seg godt fornøyd med uavgjortresultatet på bortebane.

Måltyven Ola Kamara ble nok en gang redningsmannen for Molde da han satte inn 1-1 på en vakker stupheading etter 20 minutter. Det svært viktige bortemålet kom bare et par minutter etter at hjemmelaget hadde gått opp i ledelsen med Ángelo Henríquez.

Det var tydelig at hjemmefansen i Zagreb ikke var fornøyde med lagets prestasjoner mot Molde. Ved pause pep supporterne høylytt mot Zagreb-spillerne, og kampens store snakkis kom da hjemmelagets Paulo Machado fikk rødt kort for å ha vist fingeren til publikum. Dette skjedde etter at han var byttet ut, og dermed fikk kroatene fullføre kampen med elleve mann.

Returkampen spilles i Molde i neste uke. Vinneren går til neste hinder, play-off-runden om plass i gruppespillet i mesterligaen.