Tina Turner har med seg over 20 låter på sin «nye» avskjedsturné, melder The Sun. Den britiske tabloiden hadde en anmelder på plass under de to konsertene i United Center i Chicago i helgen.Han skriver at Turner leverer alle de kjente hitene, som «Steamy Windows», «River Deep — Mountain High» og «Whats Love Got To Do With It», og at hun har med seg fire dansere på scenen. The Suns anmelder mener «rockens bestemor» absolutt fortsatt kan sitt fag, og at stemmen ikke er det minste preget av årene som har gått.

Anmelderen er kanskje mest imponert over hennes tolkning av Beatles-låten «Help». - Du må jobbe hardt for å finne et bedre sett med stemmebånd på hele kloden, kvitterer han. Og melder videre om en konsert med krevende dans og heftige pyroeffekter.

— Ikke hva man forventer av en bestemor, dette her. Kylie Minogue og Madonna: Her har dere mye å lære. Det er sånn det skal gjøres, skriver anmelderen avslutningsvis.

Etter jul vender Turner nesen nordover, og gjør en rekke konserter i Europa. Hun spiller blant annet i Tyskland, Belgia, Østerrike, Frankrike og England i perioden 14. januar til 11. april. (©NTB)