For United ble store deler av kampen, særlig første omgang, slik manager David Moyes ønsket seg. Engelskmennene ledet lenge og var solide bakover.

18 minutter var spilt da Welbeck lyktes i å overliste Sjakhtar-forsvaret. Marouane Fellaini slo inn fra høyre, og angriperen skled United i ledelsen ved første stolpe.

Resten av oppgjøret var preget av få sjanser, men en del tøffe dueller. Kvarteret fikk Sjakhtar utligningen som gjør at begge lagene står med fire poeng etter to kamper. En svak klarering av Nemanja Vidic ga brasilianeren en lett jobb med å banke inn 1-1. For United var Robin van Persie tilbake fra start, mens Wayne Rooney måtte stå over Sjakhtar-møtet på grunn av en leggskade han fikk på trening tirsdag.

Leverkusen slo tilbake fra tapet på Old Trafford da Real Sociedad gjestet Tyskland onsdag. 2-1-seieren ble sikret da innbytter Jens Hegeler skrudde inn en perle av et frispark i tilleggstiden. (©NTB)