I finalen i Rogers Cup i Montreal slo hun russeren Vera Zvonareva enkelt 6-3, 6-2. Turneringen rangeres like under Grand Slam-turneringene, og den danske jenta hadde ikke vunnet en så stor turnering tidligere. Det var hennes niende WTA-tittel.Det ble en hektisk mandag for de to finalistene. Semifinalene ble utsatt, og først ferdigspilt mandag formiddag lokal tid. Senere på kvelden ventet finalen.

Wozniacki fikk ikke den beste starten på den kampen. Zvonareva brøt motstanderens serve allerede i første game. Men så skjerpet Wozniacki seg. Hun vant de neste fire gamene og avgjorde mer eller mindre første sett med det.

Zvonareva virket svært frustrert da Wozniacki spilte seg til seieren i førstesettet, og bedre ble det ikke i annet sett. Wozniacki brøt til 2-1-ledelse og igjen på 4-2. Da var finalen så godt som avgjort.

Tidligere i år har Wozniacki vunnet i Ponte Vedra Beach og Farum. Nå reiser hun rett til New Haven for å spille den siste turneringen før US Open. Denne turneringen har hun gode minner fra. Hun vant der både i fjor og 2008. (©NTB)