Det så lenge ut som om Britney Spears denne gangen skulle stille opp i tide til en høring i foreldrerettsaken mot eksmannen Kevin Federline.

Det var Britneys advokater som hadde bedt om hastehøringen på vegne av den 26 år gamle stjernen.

Under møtet på onsdag morgen skulle advokatene be om at Britney Spears igjen får møte sønnene Jayden James (1) og Sean Preston (2) under oppsyn.

Snudde i metaldetektoren

Men selv om Britney Spears faktisk ankom tinghuset, gikk hun aldri inn i rettssalen der høringen skulle finne sted, det skriver nettsiden people.com.

Britney gikk gjennom metalldetektoren inne i tinghuset før hun bestemte seg for å snu og gå ut igjen. Popstjernen forlot stedet i sin Mercedes før høringen begynte.

Spears mistet retten til å se barna 14. januar, en uke etter at hun stengte seg inne med yngstesønnen og nektet å overlevere barna til faren.

Etter at politi og ambulanser hadde beleiret huset hennes i flere timer, ble Britney sendt til Cedars Sinai-sykehuset for å gjennomgå psykiatrisk evaluering.

Terapeutisk besøk

Ifølge people.com er hverken Britney eller Kevin pålagt å delta på disse rettslige høringene, men Kevin Federline var til stede på hele onsdagens rettsmøte.

Britneys advokater brukte Britneys mentale helse som argument for at hun skulle få møte sønnene, skriver nettstedet tmz.com.

Under onsdagens rettsmøte argumenterte de for at Britney burde får møte barna i en terapeutisk setting mens hun er i behandling for sine psykiske problemer.

Advokatene og Britneys familie mener at møte med barna kan være en kreativ måte å behandle den plagede stjernen på.

Dommeren lot seg imidlertid ikke imponere av forslaget og Britney må innfinne seg med at hun fremdeles ikke får lov til å møte guttene.