Hannah Montana-stjernen Miley Cyrus turnerer for tiden i hjemlandet, og i går ble turneen rammet av en tragedie da en av bussene i følget veltet på en motorvei i Virginia. Føreren av bussen, 53 år gamle Bill Douglas, døde i ulykken. Ni andre passasjerer ble skadet.

Om bord Superstjernen var ikke selv om bord i bussen, men på hennes offisielle nettsider har hun nå lagt ut en melding om ulykken.

– Vi er i dyp sorg over å ha mistet Bill «Uncle Bill» Douglas. Medlemmene av turneen vår er som familiemedlemmer. Våre tanker og bønner går ut til hans familie i denne tragedien. Han vil virkelig bli savnet, heter det i meldingen som er signert med «The Cyrus Family».

Disney-serien «Hannah Montana» er inne i sin tredje sesong. TIdligere i år ble det bekreftet at det også blir en fjerde sesong om tenåringen som er vanlig jente om dagen og popstjerne om kvelden.

Velt Ifølge Los Angeles Times hadde bussen som kjørte av veien 14 personer om bord. Popstjernen skal ifølge turneplanen opptre i Greensboro, North Carolina søndag, og konserten vil gå som oppsatt. Cyrus var ikke med i noen av bussene. Hun hadde flydd hjem til Nashville for å tilbringe litt tid hjemme før konserten søndag. Årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent.