Jackson blir beskyldt for å ha brutt en kontrakt som hans manager Frank Dileo skal ha undertenget med AllGood Entertainment som hadde satt opp en rekke konserter med Jackson, søsteren Janet Jackson og deres brødre. De hevder også å ha enerett på Jacksons comeback-konserter. Dette melder TMZ.com.

Forbud

Kontrakten skal også ha inkludert et forbud for Jackson mot å inngå kontrakter med andre innen 18 måneder.

Etter at Dileo undertenget denne kontrakten skal imidlertid Michael Jackson ha inngått kontrakt med et annet selskap for sommerkonsertene på O2 Arena i London, et angivelig brudd på kontrakten med AllGood Entertainment.

TMZ hevder å vite at Dileo faktisk signerte avtalen, og at Michael Jackson selv ikke har undertegnet personlig. Men vanlig praksis er at manager kan signere på vegne av artisten. Dermed er hele bøtteballetten av advokater i gang, og AllGood Entertainment skal ifølge TMZ nå ønske å sette en stopper for alle de annonserte konsertene i London.

En million billetter

Popstjernen på sin side er godt i gang med forberedelsene til konsertene, som er hans første offentlige opptreden siden 2001. Etter planen skal Jackson ha 50 konserter i London, og solgte på få dager ut hele en million billetter.