Rolf Lunden er til daglig regnskapsmann. Han er fornøyd med finansene på turen og sier det hjalp godt med to gratis netter med innkvartering hos Vennesla-damer. Foto: Privat

VENNESLA/KONTINENTET: Fædrelandsvennen var på plass søndag da kvartetten dro avsted med danskeferja. Torsdag var de kommet noe syd for Normandie.

Scooterne går som ei kule. Det hadde vi forventet. Vi er mer overrasket over at vi oppå scooterne også er i fin form.

Rolf Lunden er til daglig regnskapsmann. Han er fornøyd med finansene på turen og sier det hjalp godt med to gratis netter med innkvartering hos Vennesla-damer. Foto: Privat

50 mil om dagen

— Vi kjører femti mil om dagen. I kveld skal vi overnatte femti mil sør for Normandie, rett rundt Paris eller noe. Det er alt vi vet, forteller Rolf Lunden (56) på en skrapete mobillinje.

Les også:

«Kjells Angels» består av Kjell Steen (57), Eirik Wennerberg (56) og Kjell Børge Lindekleiv (58), med Steen som evig president.

Han legger til:

— Scooterne går som ei kule. Det hadde vi forventet. Vi er mer overrasket over at vi oppå scooterne også er i fin form.

Dordi hadde husrom

På danskeferja traff de Dordi Dale fra Vennesla. Hun inviterte like godt "Kjells Angels" til å overnatte i leiligheten hun har i Løkken.

— Veldig trivelig og helt gratis. Vi retter en stor takk til henne, sier Lunden.

Hos Åse i kirken

Natta etter havnet «Kjells Angels» i Rotterdam. Der er Vennesla-jenta Åse Skarpengland (opprinnelig fra Øvrebø) bosatt sammen med sin nederlandske mann og to barn. Hun er vertskap ved Sjømannskirken,

— Koselig med besøk fra Vennesla. Jeg forsøkte å overtale dem til å bli et par dager, men de ville bare videre på scooterne. Jeg fikk streng beskjed om å sende bilder til Fædrelandsvennen da de dro, ler hun.

350 mil

Rolf Lunden, til vanlig regnskapsmann, er salig fornøyd med to gratis netter. Dermed unnet gjengen seg hotell i Normandie natt til torsdag.

— Vi melder fra hvis vi opplever noe helt spesielt. Si til de hjemme at vi har det greit, sier Lunden.

Kvartetten skal etter planen være på Gibraltar neste helg.

Å kjøre Europa på tvers kom opp som idé etter at kvartetten for ti år siden kjørte moped med hjelpesending langt inn i Russland. De hadde lyst til en ny tur og synes 350 mil er passelig langt..