UTØVERBLOGG: Av de fem rundene i norgesmesterskapet har jeg tatt førsteplassen tre ganger.

Før forrige NM-runde lå jeg på andreplass sammenlagt, to og et halvt poeng bak Jørgen Tangen. Uheldigvis gikk ikke ting som det skulle og jeg veltet noen tønner da jeg kjørte i topp åtte. Dermed røk jeg og endte på åttendeplass. Tangen ble nummer to og fikk et godt forsprang på meg før den avgjørende NM-runden

Jeg viste at jeg ble nødt til å gi alt på Gardermoen for å ha sjansen til å bli norgesmester. Lørdagen startet bra og jeg kvalifiserte inn til 3. plass og var veldig godt fornøyd med det. Etter dette måtte jeg vinne totalt fire battles for å ta førsteplassen. Etter to tøffe battles kom jeg til topp fire og møtte Jørgen Tangen. Etter en «one more time» fra dommerne klarte jeg å slå ham ut i den runden, og dermed havnet jeg i finalen mot Ove Bjørge.

Her er jeg sammen med en gjeng fra teamet mitt. Fra venstre; Kristian Kristiansen, Ruben Modalen, jeg, Andre Mykjåland, Daniel Modalen og Erik Omdal. Foto: Privat

Den battlen gikk heldigvis også veldig bra, og alt satt som det skulle. Jeg kunne ta med gullet hjem, det føltes helt fantastisk. Jeg endte med 463 poeng, Jørgen Tangen med 460 poeng og Ove Bjørge på en tredjeplass med 395 poeng. Det har vært en svært intens og spennende sesong.

Nå skal jeg ta livet litt med ro, legge vekk verktøyet for noen uker og nyte NM-tittelen før jeg må begynne å forberede seg til neste sesong igjen.

Jeg håper å få tak i noen flere sponsorer som vil hjelpe meg videre på veien. Jeg ønsker å satse på noen løp i utlandet. Det er et veldig høyt internasjonalt nivå og det virker spennende og lærerikt å prøve seg der. Selvsagt vil jeg kjøre noen løp her i Norge også.