Paret la lørdag ettermiddag ut bilder fra dåpen på sin offisielle Instagram-konto, noe de på forhånd hadde lovet. Sønnen Archie ble døpt lørdag formiddag i det private kapellet ved Windsor Castle.

Prins William og hertuginne Kate var blant dem som deltok i seremonien, sammen med Harrys far, prins Charles, og kona Camilla. Også Meghans mor Doria Ragland var til stede.

Dronning Elizabeth måtte imidlertid stå over på grunn av andre oppgaver.

En rekke kongehus-entusiaster møtte opp utenfor slottet i Windsor i forkant av seremonien, mange med amerikanske og britiske flagg, samt plakater med gratulasjoner.

Ekteparet vil heller ikke røpe hvem Archies faddere er, men ifølge rykter i britiske medier kan fadderne være Meghans nære venner Genevieve Hills og Lindsay Roth, i tillegg til Harrys skolevenner Thomas og Charlie van Straubenzee.

Andre forslag er Tiggy Legge-Bourke, som var prins Harrys barnepike.

Beslutningen om å holde seremonien privat og dessuten å ikke avsløre identiteten til fadderne, har skapt reaksjoner blant mange briter, ifølge nyhetsbyrået DPA.

Archie var ikledd kopi av en dåpskjole fra 1800-tallet, som ble laget av Angela Kelly i 2004 da den gamle ble for slitt. Dåpskjolen har blitt brukt av flere generasjoner av britiske kongelige, blant dem prinsesse Charlotte, prins George og prins Louis.