Stoke-keeper Lee Grant holdt egenhendig Manchester United-spillerne unna scoringslista i første omgang av søndagens Premier League-kamp på Old Trafford, men kun et par minutter etter at Anthony Martial entret banen sendte franskmannen hjemmelaget i ledelsen.

Det var 20-åringens første mål for sesongen, og hans første scoring som innbytter siden han debuterte mot Liverpool forrige sesong.

I det 82. minutt utlignet Joe Allen til 1-1 etter at United-keeper David de Gea ikke klarte å holde et enkelt skudd fra utenfor 16-meteren.

— Å være ett mål bak og deretter få et poeng mot et lag som dette er vanskelig. Men vi klarte det. Når du kommer til Old Trafford, kommer du ikke til å få mange sjanser. Vi hadde lyst til å komme hit og ta et poeng og det ser bra ut for ukene som kommer, sa Allen til BBC.

United spilte dermed uavgjort for første gang denne sesongen. Stoke har på sin side fortsatt til gode å vinne. (©NTB)