Mange svulstige ballader. Det må nesten bli slik når Bettan synger tolv av Rolf Løvlands komposisjoner. Og det meste høres bra ut, styrt i mål av produsent Bjørn Ole Rasch.

Rolf Løvland har skrevet to nye låter til denne samlingen. Resten er enten låter som Elisabeth Andreassen har sunget før, dog med nye arrangementer her, eller som Secret Garden tidligere har spilt inn. Alle tekstene er på norsk eller svensk.

De mest gripende minuttene er når hun gjør en salmelignende tolkning av "Duett", som hun opprinnelig sang sammen med Jan Werner. Det er også fint å høre en fet og orkestrert ballade som "Havet" og "Sang i en stormfull natt", som Steinar Albrigtsen sang på engelsk på Secret Gardens 2007-album.

Noen av låtene er bare passe fengende, men totalt sett er dette velproduserte ballader som vil følge oss i mange år til. Og med en kort gammeldansversjon av "La det swinge" helt til slutt, som den trettende låten, viser både produsenten, Rolf Løvland og Elisabeth Andreassen at de har god humor og godt humør også.