Kortfilmen har tidligere vunnet publikumsprisen under filmfestivalen i Palm Springs, som er Nord-Amerikas største kortfilmfestival.

I helga vant den Golden Gunnar-pris for Beste barnefilm under Fredrikstad Animation Festival, der det er barna selv som kårer vinneren.

«Årets beste film er veldig kul, bra og med fin sang. Ikke vær redd for å gjøre det man liker!» er dommen fra de fem barna i juryen.

En drøm

Mosvold har helt siden han deltok på animasjonsfestivalen i Fredrikstad i 2007 drømt om å motta en Golden Gunnar-pris, som er oppkalt etter filmviter og animasjonsekspert Gunnar Strøm.

— Det er spesielt gøy at juryen består av fem barn. Det er jo for dem jeg har laget filmen, sier Mosvold i en pressemelding.

Lokale bidrag

Mosvold har regien på kortfilmen, som er støttet av Sørnorsk filmsenter. Kristiansanderen Marius Christiansen har laget musikken, mens Adam Eftevaag har stemmen til hovedpersonen.

Årets beste film er veldig kul, bra og med fin sang.

Kortfilmen har deltatt, og skal delta, på flere filmfestivaler rundt i hele verden. Mosvold reiser denne uka til Sør-Korea, for å markedsføre sin andre suksess, «Elleville Elfrid», under Cartoon Connection Asia.