I Dallas, der fem politifolk torsdag kveld ble drept av en forbitret afroamerikansk snikskytter, styrket politiet sikkerheten i hele byen etter å ha mottatt en anonym trussel om en bombe i deres eget hovedkvarter.

Politiet gjennomsøkte parkeringskjelleren i hovedpolitistasjonen på jakt etter en mistenkelig person, men etter to timers leting ble jakten avblåst og det ble gitt signal om at faren var over.

I Baton Rouge i Louisiana pågrep politiet 30 personer som demonstrerte mot drapet på en mann tidligere i uka. Blant de pågrepne er Black Lives Matter-aktivisten DeRay Mckesson som hadde reist til Baton Rouge fra St. Louis.

Mckesson er en av grunnleggerne av Campaign Zero, som er en plan for hvordan man skal håndtere politivold. Etter pågripelsen er det spredt et Twitter-innlegg der det oppfordres til å ringe til Baton Rouge-politiet for å kreve ham løslatt.

Flere hundre personer hadde samlet seg ved storkiosken Triple S hvor den 37 år gamle afroamerikaneren Alton Sterling ble skutt og drept av to hvite politimenn tirsdag. Drapet ble filmet og spredt på nettet. (©NTB)