— Det har vært en flott opplevelse. Vi har hatt en situasjon som ødelegger for oss, men det er del av gamet. Vi skulle gjerne vært det første straffesparket foruten, men når man mister en situasjon som det, er det nådeløst. Det visste vi før vi dro, og det vet vi nå, sier Moen til NTB.

Moen og hans dommerteam fikk to kamper under mesterskapet i Frankrike. Situasjonen 37-åringen så gjerne skulle vært foruten, kom i den første kampen. Slovakias Martin Skrtel slapp unna med en albue mot Wales-spiller Jonny Williams inne i 16-meteren.

— UEFA mente at vi skulle blåst straffe på den, ellers har vi kun fått tommel opp for det vi gjorde i den første kampen og hele den andre kampen, forteller Moen.

De norske dommerne kom også i fokus da Polens Artur Jedrzejczyk gikk i ryggen på Ukrainas Andrej Jarmolenko i den siste gruppespillkampen Moen dømte.

— Det er ikke straffe. Og der er UEFA veldig enige med oss. Det var viktig for oss å reise oss etter situasjonen i den første kampen, og det følte jeg vi klarte. Målet vårt var to kamper, og det oppnådde vi. At vi nå reiser hjem er fair, sier Moen. (©NTB)