Zlatan Ibrahimovic ga seg ikke før han hadde scoret tre ganger i 4-1-seieren over Nice.

Svensken ga hovedstadslaget ledelsen etter 15 minutter, før Hatem Ben Arfa utlignet med en glimrende scoring kun tre minutter senere. Ibrahimovic var igjen frampå da han igjen ga hjemmelaget ledelsen etter 34 minutter.

David Luiz la på til 3-1 etter 48 minutter, men det var Ibrahimovic som kunne ta med seg matchballen hjem da han fastsatte sluttresultatet til 4-1 etter 82 minutter.

Paris Saint-Germain har allerede avgjort Ligue 1 og har 80 poeng etter 32 kamper.

Zlatan er toppscorer med sine 30 mål, hele 16 mål foran Lyon Alexandre Lacazette som er nestemann på listen.

Norsk duo på benken fra start

Alexander Søderlund og Ole-Kristian Selnæs har slitt med å få det til i Saint-Étienne, og lørdag startet begge på benken da laget vant 2-0 borte mot Ajaccio. Nolan Roux ga gjestene ledelsen etter 15 minutter og Kévin Théophile-Catherine la på til 2-0 etter 58 minutter.

Søderlund entret banen etter 72 minutter, men maktet ikke å sette sitt preg på kampen i form av scoring. Selnæs ble sittende på kampen igjennom.

Saint-Étienne ligger på åttendeplass i Ligue 1 med 45 poeng, mens Ajaccio ligger på 18.-plass med 33 poeng.

Dembele fortsetter å imponere

Den franske 18-åringen Ousmane Dembele fortsetter å storspille for Rennes. I 3-1-seieren over Reims noterte han seg for sin ellevte og tolvte ligascoring. Etter at Kamil Grosicki ga hjemmelaget ledelsen etter 12 minutter, økte Dembele til 2-0 kun tre minutter senere. Aissa Mandi skapte spenning i kampen med sin redusering, men Dembele avgjorde kampen etter 67 minutter og fastsatte resultatet til 3-1. Charles Diers ble kampens eneste målscorer da Angers vant 1-0 borte mot Troyes. Troyes ligger sist i Ligue 1 med kun 14 poeng, mens Angers ligger på sjuendeplass med 45 poeng.

Morgan Sanson ble dagens mann for Montpellier da han scoret begge målene i 2-2-resultatet borte mot Guingamp. Hjemmelaget tok ledelsen to ganger, men Montpellier kom tilbake begge gangene takket være Sanson.

Selvmål fra Sylvio Ronny Rodelin og scoring av Martin Braithwaite sørget for 2-0-seier til Toulouse hjemme mot Caen.