New York Rangers fortsatte suksessen på canadisk is søndag kveld. Mats Zuccarello noterte én assist da Edmonton Oilers ble slått 2-0. Dagen etter 5-1-seieren over Vancouver Canucks ble det nok en opptur for Rangers, som nå står med tre strake seirer i NHL. Zuccarello var på isen ved begge scoringene og ble sentral i triumfen over Edmonton.

Faktisk kunne det se ut som om det var nordmannen som scoret da New York-laget tok ledelsen etter 16 minutter. Dan Girardi forsøkte å finne Zuccarello med en kvikk pasning foran mål, men i stedet gikk pucken via skøyta til Oilers-løperen Mark Arcobello og inn.

Målet var stort sett beholdningen i en tam åpningsperiode, og heller ikke i midtperioden ble det fyrverkeri på isen. Edmonton skjerpet seg og førte spillet i siste periode, men lyktes ikke å score på hjemmebane.

I stedet fikk Carl Hagelin punktere kampen med 21 sekunder igjen på klokka. Han satte pucken i åpent mål da vertene hadde tatt ut keeperen for å få én ekstra utespiller.

Assisten var Zuccarellos åttende for sesongen. Han står også bokført med seks scoringer. Søndag spilte han totalt 13.55 minutter.

Rangers spiller sin neste kamp mot Calgary Flames natt til onsdag (norsk tid). Deretter setter laget kursen sørøst igjen for dobbeltkamp mot Carolina Hurricanes i helgen.