Spania — Norge 3-0:

Ørjan Nyland holdt Spania borte fra målprotokollen nesten hele førsteomgang i lørdagens semifinale i U21-EM, men i omgangens siste minutt måtte keeperen gi tapt.

Da hadde han hatt en rekke redninger i den absolutte europaklasse. Blant annet slo han et meget godt skudd fra stjerneskuddet Isco til corner fra kort hold.

- Det var gøy å spille i førsteomgang. Vi ble trykket litt bakover og var ikke like på hugget som Spania var på den siste tredelen. Det fikk vi merke. Det var kjekt å holde dem ute med gode redninger. Vi var nærme i andreomgang også, sier Nyland.

Siden det ikke spilles bronsefinale i mesterskapet kan Norge på samme måte som i 1998 med blant andre Daniel Berg Hestad på laget feire bronsemedaljer.

MFK-keeperen hadde ikke like mye å gjøre i den andre omgangen, men var sjanseløs både på 2-0 og 3-0 til Spania.

- Jeg er litt skuffet rett etter denne kampen, men vi skal være stolt over det vi har gjort i dette mesterskapet. Vi sitter igjen med en stolt følelse, sier Nyland.

Magnus Wolff Eikrem ble byttet ut for Håvard Nordtveit etter 75 minutter. Han mener Spania er det beste U21-laget i Europa akkurat nå.

— Klart det ble tøft, men vi viste hva som bor i oss. Jeg føler at jeg er med på å snu det i den andre omgangen, sier han.

Jo Inge Berget spilte hele kampen for Norge, men kom aldri til de store sjansene. Martin Linne var ubenyttet reserve i Norges siste kamp.