I går ble Daniel Nannskog tatt ut i Sveriges landslagstropp til treningskampen mot Østerrike kommende onsdag.

Nannskog imponerte da han fikk sjansen mot USA og Mexico for et lag bestående av spillere fra de skandinaviske ligaene i januar, og er med igjen som en av tre spisser i troppen. Markus Berg og Markus Rosenberg er de to andre.

Aftonbladets Robert Laul følger landslaget tett. Han tror Nannskog også får være med når Sverige møter Portugal i VM-kvalik 28. mars.

Zlatan Ibrahimovic er utestengt til den kampen og Henrik Larsson har i vinter prioritert innebandy frem til den siste uken. «Henke» er ikke med mot Østerrike.

Les også:

Redningsmann

– Nannskog blir en slags redningsmann i nøden for Sverige. Det var ventet at han ville få være med denne gangen ettersom han gjorde det såpass bra på USA-turen. De kunne bare ikke holde ham utenfor , sier Laul, som flere ganger har skrevet at Nannskog bør få landslagssjanser.

– Jeg tror han også kommer med mot Portugal, ettersom Zlatan er utestengt og man ikke helt vet hva som skjer med Henke. Men når alle er klare, er han nok ikke i troppen, tror Laul.

Han sier Nannskog får skryt av landslagssjef Lars Lagerbäck.

– Lasse sier han bare blir bedre og bedre med årene, og de liker hans humør og personlighet.

Selv er Nannskog strålende fornøyd med å få sjansen i en skikkelig landslagstropp, med spillere også fra de store ligaene.

– Nå får jeg sjansen til å måle meg mot de beste, og jeg gleder meg. Når jeg sitter der i gyngestolen og tenker tilbake, har jeg lyst til å vite om jeg var god nok for landslaget. Det får jeg testet nå.