Statistikksenter Eliteserien:

Duoen, som har scoret flittig for TIL de siste ukene, viste i ettermiddag at de har målformen intakt foran møtet med Molde kommende mandag.

Kayke satte inn 1-0 på et frispark fra 25 meter etter et knapt kvarter. Riktignok gikk ballen via muren og utmanøvrerte TUILs keeper.

Like før pause var det George Mourads tur. Han dukket opp ved bakerste stolpe på et innlegg, og satte inn 2-0. * Vi følger Tromsø: Siste nytt om klubben her

Tidlig i 2. omgang reduserte TUIL. Bjørn Strøm spilte frem Reidar Waage, som rundet TIL-innbytter Mads Toppel og satte ballen i det åpne målet. 2-1 ble også sluttresultatet.

Kampen startet på Alfheim klokken 13.00, og TIL stilte i 1. omgang med følgende lag i fravær av Tom Høgli, Miika Koppinen, Ruben Yttergård Jenssen og Sigurd Rushfeldt:

Marcus Sahlman, Stevan Bates, Saliou Ciss, Fredrik Björck, Hans Åge Yndestad, Helge Haugen, Kara Mbodj, Tommy Knarvik, Remi Johansen, George Mourad, Kayke. Det ble gjort mange bytter hos begge lag til 2. omgang.