Modell: – Bullocks kjæreste var utro

Ifølge den britiske storavisen The Sun har forholdet mellom Sandra Bullock (45) og kjæresten Jesse James (40) møtt en solid utfordring.

Nylig var paret på Oscar-utdelingen der Bullock kunne innkassere Oscar for innsatsen i kritikerroste «The Blind Side». Under hele festivitasen smilte hun fra øre til øre – med kjæresten Jesse James trygt ved sin side. Men nå skal stemningen ha snudd fullstendig. Utroskapsanklager skal være grunnen til misstemningen, etter at en 24 år gammel modell ved navn Michelle McGee nå står fram og påstår at hun har hatt en elleve måneder lang affære med James. Romansen skal ha funnet sted mens Bullock var travelt opptatt med å spille inn «The Blind Side». Modellen sier Jesse James fikk henne til å tro at det var slutt mellom ham og den populære Hollywood-profilen.

Sandra Bullock skal ha trukket seg fra premieren på «The Blind Side» i England, og en talsperson for skuespilleren sier avlysningen skjer etter at det har oppstått «uforutsette omstendigheter».

Magasinet People hevder på sin side at Bullock har flyttet ut av huset hun og Jesse James deler sør i California, mens hun tenker på hva som skal skje videre.

The Sun avslutter sin artikkel med å liste opp en rekke kvinnelige skuespillere som har fått kjærlighetslivet sitt snudd på hodet etter at de kunne ta med seg Oscar hjem. På listen er blant andre Kate Winslet, Halle Berry, Gwyneth Paltrow og Julia Roberts. Nå mener storavisen at «forbannelsen» også har rammet Bullock. (©NTB)

Les hele saken med abonnement

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.