Venstrekanten er dermed tapt for Anja Andersen og Slagelse, som i det lengste forsøkte å få Hundvin til å forlenge kontrakten.Vi har forhandlet i måneder for å få denne avtalen på plass. Det har ikke vært lett fordi konkurransen fra andre klubber har vært enorm, sier daglig leder Bjørn Erik Hansen i Larvik.

Han bekrefter at avtalen trer i kraft fra 1. august 2003, etter at Hundvin har avsluttet sine studier i Danmark. Hansen legger ikke skjul på at kantspilleren er en dyr investering.

Mia er en av norsk håndballs aller største profiler, om ikke den største. Det koster å få en slik spiller til klubben, men vi uttaler oss ikke om spilleres lønn, sier Hansen, og legger til at hun selvsagt blir en av klubbens best betalte.

Larvik har vært suverene i Norge denne sesongen, med seier både i serie og cup. Klubben ble imidlertid slått ut i kvartfinalen i mesterligaen.

Mia Hundvin slo igjennom i Tertnes, før hun tok turen til Danmark og Frederiksberg. Der ble hun også kjent for håndballekteskapet med lagvenninne Camilla Andersen, men den siste tiden har hun vært kjæreste med snøbrettkongen Terje Håkonsen.

Hundvin takket nylig nei til videre spill for det norske landslaget.