Havnaa, som er sønn av Norges eneste profesjonelle verdensmester i boksing, Magne Havnå, står nå med fire seirer av fire mulige, og tre av seirene er kommet på knockout.

– Jeg må innrømme at dette ble brutalt. Det var rett og slett råskap, sa Havnaa til NTB bare noen få minutter etter at kampen i Arena Nord var over.

– Det viktigste for meg i denne kampen var selvsagt å vinne. Deretter håper jeg at boksingen min var bra, og det tredje er å vinne på knockout, forklarte han.

– Jeg vet at folk liker å se knockouter i proffboksing, men det er ikke så viktig for meg å vinne på den måten. Jeg vil helst at boksingen min skal se best mulig ut, fortalte Havnaa.

Fornøyd

Lørdag var han helt suveren mot Kun. Han fikk inn en kanonade på fire-fem slag mot ungareren i annen runde. Det førte til telling, men Havnaa ga seg ikke med det, for med en gang kampen kom i gang igjen, traff han klokkerent. Ungareren falt og ble talt ut.

– Nå er jeg fornøyd med at jobben er gjort. Om det var en god kamp fra min side rent boksemessig, vet jeg ikke nå, for jeg må studere kampen på video før jeg kan si noe sikkert om det. Nå vil jeg suge litt på den karamellen det er å vinne, for jeg har slått en tøff motstander, som var godt trent, sa Havnaa.

– Han ga alt i første runde og holdt et høyt tempo, men da annen runde startet pustet han omtrent ikke. Det fortalte meg at kondisjonen hans måtte være god.

Han avgjorde kampen med en høyre kontring.

– Det slaget satt godt. Det var en perfekt treff, sa han til NTB.

Rapportene fra kampen tyder på at Havnaa viste en råskap de færreste trodde han var i besittelse av.

Spania neste

Nå er det mye som tyder på at tungvekteren fra Grimstad kommer til å satse på mer samarbeid med Tim-Robin Lihaug og Ulf Johansen. Det betyr at også sørlendingen kommer til å legge en del av treningen sin til spanske Torrevieja.

– Ulf (Johansen) har invitert meg til Spania for å trene sammen med Tim-Robin Lihaug, og det er noe jeg kommer til å gjøre. Jeg vet jo at de trener bra der nede, og jeg kan tjene mye på å bli en del av det treningsregimet, sa Havnaa lørdag kveld.

– Blir det noen fridager på deg karrierens fjerde proffseier?

– Litt fri blir det nok, men ikke så mye. Jeg hadde en lang periode med å lade batteriene før denne kampen, så det tar ikke så lang tid før jeg er i gang igjen, forklarte Kai Robin Havnaa, en tungvekter å se opp for også i det profesjonelle miljøet.