Den svenske seriemesteren har slitt den siste tiden. I serien har de ikke vunnet på fire kamper, deriblant to uavgjorte mot nedrykksplasserte Örebro. På hjemmebane mot Zalgiris i den første kampen ble det kun 0-0. Malmö måtte ha scoring i Litauen.

I den første omgangen hadde klubben fra Vilnius de største mulighetene, blant annet et skudd som strøk stolpen like før pause. Malmö måtte heve seg i annen omgang skulle det bli flere oppgjør i mesterligaen.

Skåne-klubben har nylig solgt keeperen Robin Olsen til greske PAOK. Zlatan Azinovic har voktet buret siden, mens 16 år gamle Marko Johansson er annenkeeper. To minutter etter pausen skjedde det som ikke skulle skje. Azinovic ble skadd og inn kom Johansson til sin ilddåp.

Byttet var kanskje det som fikk gjestene til å våkne, for bare minutter senere banket høyreback Anton Tinnerholm inn 1-0. Zalgiris hadde med Johansson i mål en gylden mulighet til å sette keepertalentet på prøve, men de få forsøkene som kom de neste 35 minuttene avverget 16-åringen enkelt. Litauerne fikk det ikke enklere da midtstopper Samir Kerla fikk se sitt annet gule kort elleve minutter før slutt. (©NTB)