Liverpool — Tottenham 2-1:

Det var to B-pregede lag som stilte til dyst i ligacupen tirsdag kveld. Kanskje sa det aller mest om hvor mye klubbene bryr seg om akkurat denne turneringen.

Kampen var ikke noe særlig mye mer enn 15 minutter gammel da Eurosport mistet bildet. Først etter 37 minutter kom signalene tilbake.

Det fikk flere til å reagere på sosiale medier. Blant annet alpinesset Kjetil Jansrud:

— Nå er dere gode, Jan-Erik Aalbu (sportssjef i Discovery, journ. anm), skriver Jansrud på Twitter.

La seg flate

Det tok omtrent ti minutter før Eurosport fikk signaler fra ligacupen, men denne gangen var kampen mellom Liverpool og Tottenham erstattet av den mellom Arsenal og Reading. Men senere kom altså endelig signalene tilbake.

Hanne McBride, pressesjef i Discovery, sier at de var like frustrerte over problemet som seerne. Det er i tillegg første gang de sender en ligacup-kamp etter at de sikret seg rettighetene i høst.

— Vi har fått beskjed om at problemet ligger på arenaen, altså hos produsenten. Dessverre er det lite vi får gjort, sier McBride til Aftenposten.

Hun sier at etter det hun vet, slet de med problemene i hele Europa og i USA. McBride sier også at flere frustrerte seere har tatt kontakt.

— Vi er like fortvilet og lei oss som resten av fansen, sier McBride.

Sturridge-mål

Daniel Sturridge har slitt med å finne nettmaskene så langt denne sesongen, men i kveldens kamp gikk det bare ni minutter før han åpnet scoringsballet.

Liverpool snappet ballen på Tottenhams banehalvdel. Ballen ble spilt inn foran mål, der Sturridge stakk frem og tuppet ballen i mål over Tottenham-keeper Michel Vorm.

Med det har Liverpool-spissen scoret ni mål på de siste åtte ligacup-kampene han har spilt.

Daniel Sturridge scoret to mot Tottenham. Foto: Reuters

Etter det gikk skjermene i svart, men det var tilsynelatende lite å melde om før drøye tyve minutter ut i andre omgang.

Straffemål

Da doblet Sturridge Liverpools ledelse etter å ha blitt stukket gjennom ved midtsirkelen. Alene med Vom var goalgetteren sikker.

Ti minutter senere scoret Tottenham også et mål fra straffemerket signert Vincent Janssen. Dermed var det liv i kampen igjen.

Begge lag var flere ganger nære ved å score, men klarte ikke å sette ballen i mål. Dermed endte oppgjøret 2-1, og Tottenham er ute av ligacupen.