WEST HAM-BOURNEMOUTH 1-0

Michail Antonio headet inn 1-0 fem minutter før slutt og sørget for at West Ham fikk en perfekt Premier League-åpning på London Stadium mot Bournemouth.

Antonio, som hadde scoret i den siste kampen på West Hams tidligere bane Boleyn Ground, kunne enkelt heade inn kampens eneste mål da han dukket opp på bakre stolpe etter et nydelig innlegg fra Gökhan Töre.

Håvard Nordtveit, som ikke hadde noen stor PL-debut for West Ham mot Chelsea, fikk fornyet tillit for vertene. Nordmannen, som spilte dypt på midtbanen var langt bedre i søndagens kamp. Nordtveit ble byttet ut like før vinnermålet da manager Slaven Bilic gikk for et offensivt bytte. Martin Samuelsen var ikke med i West Hams tropp.

LEST DENNE? Mannen som senket Liverpool ble hyllet som en helt.Så dukket den fire år gamle Twitter-meldingen opp.

King med kjempesjanse på overtid

Joshua King jobbet som vanlig godt for Bournemouth. Landslagsspissen spilte hele kampen for bortelaget. Særlig tidlig i 2. omgang yppet King seg. Romsås-gutten spilte fint Jordon Ibe fri etter 51 minutter, men sistnevnte dyttet bare ballen umotivert til motspiller fra god posisjon.

Kort tid etter forsøkte King seg fra 20 meter, men West Ham-keeper Adrian fikk slått til corner. På overtid var King igjen frempå, men Adrian vartet opp med en mektig redning. Joshua King dempet ballen på brystet og sendte den mot mål fra kort hold, men Adrian reddet tre poeng for vertene.

West Ham spilte sin første offisielle kamp i den nye hjemmearenaen søndag. Foto: REUTERS

Skadeskutt

Enda senere i overtiden var West Ham nær å kontre inn 2-0, men alene med keeper skjøt Jonathan Calleri utenfor.

Michail Antonio trives best på hjemmebane. Spissen har scoret sju av sine ni mål for London-laget på eget gress.

West Ham manglet en rekke av sine beste spillere, blant annet Dmitrij Payet, André Ayew og Andy Carroll.

London Stadium ble det 55. anlegget som er blitt brukt til Premier League-fotball.

Bournemouth avsluttet med ti mann etter at Harry Arter ble utvist for to gule kort et lite kvarter før slutt.

West Ham reiste seg etter tapet mot Chelsea i ligaåpningen, mens Bournemouth har tapt både mot Manchester United og West Ham i innledningen. (©NTB)