LONDON: Jeg er skuffet over at jeg ikke får være med på å sikre Wimbledon videre spill i Premier League, men jeg er enda mer overrasket over «timingen» eierne har valgt for managerskiftet, sier Drillo.

Drillo satt hjemme i huset sitt i Arterberry Road i Wimbledon da styreformann Bjørn Rune Gjelsten klokken 15 i dag offentliggjorde at Egil Olsen og Lars Tjærnås var blitt løst fra kontraktene med Wimbledon.

Spillerne ble informert umiddelbart før pressekonferansen.

Jeg beklager å måtte fortelle at Egil Olsen slutter med øyeblikkelig virkning, sa Gjelsten til et stort engelsk og norsk pressekorps. Flere engelske tv-stasjoner sendte direkte fra pressekonferansen på Wimbledons treningsfelt i Roehampton, og saken er toppnyheten på engelsk radio i dag.

Wimbledon-veteranen Terry Burton har overtatt som manager sesongen ut. Burton overtok som assisterende manager for mindre enn en uke siden. Som erstatter for Tjærnås kommer reservelagstrener Stewart Robson inn.

Når sesongen er slutt skal vi sette oss ned og diskutere hva som skal skje videre, men ingen må være i tvil om at eierne er innstilt på å støtte klubben fullt ut, sa Gjelsten. Han viste blant annet til at det nylig ble investert i nytt moderne treningsfelt.

I følge Gjelsten var det søndagens 3-0-tap i Bradford som ble spikeren i kisten for Drillo.

Etter kampen hadde vi en lang prat og ble enige om at en endring var nødvendig, sa Gjelsten. Han presiserte at han ikke angret på ansettelsen av Drillo.

En av de norske Wimbledon-spillerne, Martin Andresen, kommenterte Drillos avgang slik:

Det var synd at han ikke fikk til det han prøvde på. Men her i England er det jo slik, at en manager får skylden når laget gjør det dårlig.

Drillo sier at han tror Wimbledon vil vinne de to siste kampene mot Aston Villa og Southampton.

Den oppturen er det skuffende ikke å få være med på, sier han.