David Moyes klarte det ikke, og Louis van Gaal har også kommet skjevt ut som United-manager. På syv kamper i Premier League er det bare blitt tre seirer.

Men Sir Alex Ferguson virker overbevist om at van Gaal er rett mann for jobben, bare han får tid på seg.

– Han har ikke fått de resultatene som forventes, men heller ikke jeg fikk de resultatene jeg forventet da jeg kom til klubben (i november 1986), sier Ferguson til Manchester Uniteds TV-kanal MUTV.

FØLGER MED: Alex Ferguson er på United-kampene også etter at han ga seg som manager. Foto: NTB scanpix

– Det som var viktig da var støtten vi fikk fra Sir Bobby Charlton, Martin Edwards og styret, og etterhvert fikk vi resultatene. Alt var fint da jeg først slo meg til ro i klubben. Louis går igjennom de samme prosessene som jeg gjorde, og jeg er ikke i tvil om at han vil få dette til, sier Ferguson.Gamlesjefen fikk kritikk forrige sesong. Mange mente at hans tilstedeværelse på kampene var til bry for Moyes. Ferguson viste stor frustrasjon under hjemmetapene mot Liverpool og Manchester City.

– Jeg har stort sett et steinansikt når jeg ser kamper. Jeg prøver å ikke vise følelser, utenom når vi scorer. Men jeg ble irritert da vi tapte mot Liverpool og Manchester City, for de er våre største rivaler og lagene man alltid ønsker å slå, sier Alex Ferguson.