— Vi vil ikke ha dette. Det ødelegger klubbens rykte, sier Celtic-manager Ronny Deila, ifølge Daily Record.

Den skotske storklubben møtte 1. divisjonslaget Stranraer i den nasjonale cupen søndag. Celtic vant enkelt 3-0, men den kontrollerte seieren ble delvis overskygget supporternes oppførsel.

Enkelte av supporterne som hadde tatt turen til Stranraer sørvest i Skottland, kastet bengalske lys og det skotske medier omtaler som røykbomber inn på banen.

- Må vekk fra klubben

Klubben etterforskes allerede av UEFA etter en lignende hendelse i kampen mot Fenerbahce i Europa League.

— Som klubb ønsker vi ikke å ha noe med dette å gjøre. Vi har snakket om mye om det, og vi må få det vekk fra klubben, sier Deila.

Carlton Cole og Leigh Griffiths scoret målene for Celtic og sendte Ronny Deilas mannskap videre i den skotske cupen. Foto: Reuters

— Det er viktig at folk følger reglene og at det er trygt for folk å reise på kamper. Sikkerheten må være det viktigste i hver eneste kamp.

Trippeldrømmen lever

Spissparet Leigh Griffiths og nyinnkjøpte Carlton Cole scoret henholdsvis to og ett mål. Dermed lever Ronny Deilas trippeldrøm fortsatt. I serien leder Glasgow-laget tre poeng foran Aberdeen, og Celtic er fortsatt med i begge de nasjonale cupene.

I Europa League gikk det riktignok verre. I gruppe sammen med Molde, Fenerbahce og Ajax endte skottene sist og røk dermed ut av den nest gjeveste europacupen.

PS! Stefan Johansen spilte hele kampen for Celtic.

Hør den nyeste episoden av Aftenpodden Sport her: