Tre seriekamper i løpet av åtte dager vil få stor betydning for utfallet av gullduellen mot Aberdeen, og rett rundt hjørnet venter sesongens første og eneste Old Firm-oppgjør, semifinalen i cupen mot erkerival Rangers.

— Det blir hektisk, men nå begynner folk å komme tilbake fra skade, og jeg føler at vi har noe på gang. Aberdeen har gjort det veldig bra, men de gikk på en smell rett før påske. Om vi vinner hengekampen vår så er det sju poeng mellom oss, og det skal bli vanskelig å ta igjen, sa Johansen til NTB under landslagspausen.

— Nå er det bare to måneder igjen av sesongen, og vi kjemper om to trofeer. Vi har bestemt oss for at vi skal ha begge to. Det er bare å gå ut og ta hver kamp som en cupfinale.

Celtic får besøk av Hearts lørdag ettermiddag. I midtuka spilles hengekampen borte mot Dundee, mens det er ny bortekamp mot Motherwell lørdag 9. april.

17. april kommer kampen hele Glasgow har ventet på. Da tørner byens to storklubber sammen for første og eneste gang denne sesongen, i semifinale i cupen på Hampden Park. (©NTB)